UNITED EXPERIENCE

United Experience

Az 1999-ben alakult United zenekart annak idején a közös zenei ízlés és gondolkodásmód hozta össze. Az alapvetően funk  zenén nevelkedett, profi zenészekből álló banda egysége azóta se csorbult, és bár napjainkra Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává vált, ugyanúgy az igényes, lendületes zene iránti szenvedély tartja őket össze.

Négy megjelent album (Az első…, A Nap felé, Keserű méz, Graffiti) egy koncert DVD (Unplugged Koncert) és egy digitálisan megjelent lemez, számos szakmai díj, de legfőképpen a közönség szeretete övezte eddigi karrierjét a funky-pop bandának. A United pályafutása során számtalan emlékezetre méltó slágerrel gazdagította a hazai zenei palettát, amelyek – mind mennyiségük, mind színvonaluk jogán – mára beértek arra, hogy egy Best of lemezen foglalják össze több mint egy évtized sikeres munkásságát. Az albumon összesen 20 United gyöngyszem található, köztük például a felejthetetlen Hófehér Jaguár, a Keserű Méz, a Hárman párban és a Hajnalban még a nap is más című nóták… Elég csak ránézni ezekre a címekre, máris elkezdjük dúdolni a jól ismert dallamokat, melyek kitörölhetetlenül a fejünkbe vésődtek.

Pély Barna és a United zenekar útjai külön váltak, Barna 17 év közös munka után szólókarrierjére koncentrál.

Barna:
"Ez a majdnem két évtized rendkívül eseménydús és inspiráló volt, sokat fejlődtünk együtt emberileg és szakmailag is. Most viszont olyan utat járok, amin egyedül kell végigmennem."

Barna egyelőre szólóestjével járja Magyarországot és Európát egyaránt. Illetve B the First nevű formációjával a negyedik nagylemezükön dolgozik.
Volt zenekara United Experience néven folytatja munkáját, és egy nagyszabású koncertturné keretein belül, új nagylemezzel mutatkozik be a közeljövőben. A banda olyan slágereket tudhat magáénak mint a Végső vallomás, a Hófehér jaguár vagy a Keserű méz című dalok. A már jól ismert slágereket magyar sztárénekesek előadásában hallhatjuk ezentúl. 

Az alábbi sztárok közreműködnek a United Experience koncertjein:

Király Viktor, Tóth Vera, Radics Gigi, Mujahid Zoli, Mihályi Réka, Veres Mónika (Nika) és még sokan mások!

United Experience vendégek(Király Viktor, Tóth Vera, Mujahid Zoltán, Mihályi Réka,Radics Gigi, Nika)

A United együttes weboldala: United.hu

Rendelhető műsorok:

80-90 perces élő koncert sztárvendéggel

(United Experience)

Kérjen ajánlatot a United Experience műsorára!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

Műsorszervező Kft. - fellépés, koncertszervezés.                                   

 .