MALEK ANDREA  

Malek Andi Soulistic

Malek Andrea ismert zenész család tagja, többszörös Emerton- és Artisjus díjas színésznő-énekesnő.

Színes pályája kezdetén magyar és külföldi színpadokon játszhatta a nagy musical főszerepeket (Evita, Nyomorultak, Sakk, a Muzsika Hangja, Chicago, Elizabeth, Camelot, Jézus Krisztus Szupersztár, Macskák, Spamalot). Országos hírnévre a televízió Szomszédok c.sorozatában tett szert, és azóta is állandó szerepjője a zenés műsoroknak. A VOICEMagyarország hangja tehetségkutató versenyen, mint női mentor szerepel. Számos lemeze jelent meg pop, jazz, sanzon, és világzene jegyében. A színház mellett igazi otthon számára a koncertszínpad. Szívesen jár zenei vendégségbe: (Trio MidnightBudapest Jazz Orchestra, Jazzrael, Lerch István Supergroup). Az I Love a Piano és a Vadon NŐ című zenés önállóestjei CD-n is meghallgathatóak. Szenvedélyes versolvasó, gyerekműsorát, az Eszement MeseBand segítségével kortárs magyar költők műveiből állította össze.

Klasszikus képzettségének köszönhetően otthon van a zene különböző műfajaiban. Szimfónikus zenekarok élén énekel a bécsi Konzerthausban, a Musikverein patinás színpadán és Magyar Virtuózok Kamarazenekar szólistájaként a Mátyás templom szentélyében. Korunk talán legszebb és legnehezebb dalait szólaltatta meg Oláh Kálmán átiratában Legrand Songbook címmel, az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével.

Régi vágya teljesült, a sok külföldi zene után visszatérhet saját gyökereihez . A legújabb formáció, aMalek Andi Soulistic a mának szólMagyar népdalokat dolgoz fel Jazz, Neo Soul, R&B stílusban, Jáger Bandi zongorista-zeneszerző egyedülálló megfogalmazásban. A szakmai megújulást új, közös dalok is biztosítják. Legyen szó frissen megírt gospelről karácsonyi koncerteken, latin-, jiddish-, vagy örökzöld magyar dalokról itthoni és külföldi fesztiválokon, a színpadról mindig ugyanaz az elgondolkodtató, táncolnivaló, értékes zene szól. Szemben a műanyaggal: a lélek zenéje.

Malek Andrea weboldala: Malekandrea.hu

Rendelhető műsorok:

30 perces fél-playback műsor

45 perces kis élő műsor "Malek Andi - Soulistic Duó" 

60-90 perces élő koncert "Malek Andi - Soulistic"  

70-80 perces önálló est Malek Andrea és Malek Miklós  "Malek a négyzeten"

45-50 perces gyerekműsor gitárossal "Malek Andi és az EsZeMent MeseBand Duó"

45-50 perces gyerekműsor 3 zenésszel "Malek Andi és az EsZeMent MeseBand"

Műsorvezetés

Kérjen ajánlatot Malek Andrea műsorára!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

TASKO koncert műsorszervező iroda - fellépés, koncertszervezés. // Taskókoncert Kft.                                  
        06 30 948 3539    06 1 413 0095    info kukac koncertszervezes.hu     facebook.com/TASKOkoncert

 .