SOULBREAKERS

Soulbreakers X-faktor 2016

A zenekar tagjai:

Pleszkán Écska és Radovics László „Kyru” - ének

Ratkóczi Huba - basszusgitár

Péter Gábor - gitár

Mózes Zoltán - dobok

A soul, funk és blues dalokat játszó Soulbreakers zenekar feszes trió hangszerelésre építi produkcióját. A hangszeres zenei részek keltette élmény gyakran idézi meg a Cream vagy éppen a Jimi Hendrix Experience szabad és improvizatív hangulatait. A hetvenes évek zenei világát ugyanakkor egyedi hangzásvilágukkal teszik korszerűvé és izgalmassá.

Az együttest Ratkóczi Huba alapította, aki eredetileg gitáros (a Napokon, a Seen és az Esclin Syndo együttesekben), ebben a formációban azonban négy húron pendül. A Napokon zenekarból csatlakozott hozzá Mózes Zoltán. Az alapítók között volt még Péter Gábor és Radovics László „Kyru” is. Őket a kilencvenes évek legendás rhythm & blues zenekarából, a Kyru Gotta Humble – „Kirúgott a hámból” – ismerhetjük. Kyru azóta persze számtalan rock és blues formációhoz kölcsönözte összetéveszthetetlen orgánumát (P. Boksz, Üzletembers, Virga Negra, Casanova musical).Pleszkán Écska. A fiatal tehetség sikerrel szerepelt pár éve a Magyar Voice műsorában Somló Tamás csapatának versenyzőjeként. Édesapja, a világhírű jazz-zongorista Pleszkán Frigyes, nem csak különleges keresztnevet, hanem tehetséget és a zene szeretetét is átadta lányának, hiszen Écska aki fiatalos lendületével és különleges hangjával tökéletes kiegészítője a csapatnak.

A Soulbreakers indult a legnagyobb Magyar tehetségkutatón , az RTL X-faktor című műsorában, ahol bejutottak az élőshow-ba is. Itt a zenekarok közül a második összességben 10. helyen végeztek nagy közönség sikerrel.

Rendelhető műsorok:

90 perces élő koncert

Kérjen ajánlatot a Soulbreakers műsorára!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

Műsorszervező Kft. - fellépés, koncertszervezés.                                   

 .