HUNGAROPERETT

Hungaroperett

"Hisszük, hogy felgyorsult világunkban az előadásaink idejére feledtetni tudjuk nézőink gondjait és hagyományaink megőrzése mellett, kicsattanó, fiatalos erőnkkel értéket teremtünk."

A HungarOperett 2010-ben alakult társulat, amely céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését. Évtizedes hagyományainkat őrizve – alkalmazkodva a mai emberek, a mai kor igényeihez – művelik e világhírű ízig-vérig magyar műfajt, kultúránkat, mindezt hazánkban és határainkon túl. Ennek érdekében fiatalos lendülettel készítették el látványos produkcióikat, amellyel szeretnének hozzájárulni a magyar operett fennmaradásához.

Kollár Péter Erik – az egykori Interoperett szólistája és a HungarOperett alapítója, olyan társulatot hozott létre, amelynek tagjai olyan népszerű művészek és tehetséges fiatalok, akik profi módon művelik az operett játszást. A társulatba való bekerülés alap feltételei a kiváló ének- és tánctudás, valamint a műfajhoz nélkülözhetetlen színjátszás mellet, a meghatározó egyéniség és a tehetség. Az alkotóközösség tagjainak minden az operett játszásról szól, ismerik, tudják és magas színvonalon művelik is azt.

A HungarOperett küldetése, hogy az operettet megismertesse és újra felvirágoztassa. Mindezt az eredeti formájában, de vegyítve más műfajokkal, hisz a műfaj megszületése óta több generáció felnőtt, megváltozott világunk, ezért úgy tálalják e világhírű műfajt, hogy azok a mai kor emberei számára is élvezhetővé váljanak. Gáláikban ötvözik a folklórt, a revüt, különböző táncstílusokat, de ezek mellett megőrzik a klasszikus operett alapjait, hagyományait, értékeit. A látványos kavalkádban mindenki megtalálhatja a neki tetsző részeket, amelynek egységét a világhírű zenék, az egyedülálló koreográfiák, az egyedi látványos jelmezek, a különleges látványvilág, a profi szólisták, táncosok, zenészek és az operettekhez nélkülözhetetlen pompa adja.

Legnagyobb elismerésük, hogy a magyar operett játszás ma élő legnagyobb alakja, Zentai Anna művésznő így nyilatkozott egy előadás után a produkcióról:

„Hosszú-hosszú évek után, ezen az estén éreztem először, hogy tovább élhet a magyar operett. 
Köszönöm Nektek!”

Rendelhető műsorok:

30 - 60 perces fél-playback operett műsor 3 - 8 szereplővel

60 - 120 perces fél-playback operett gála 6-12 szereplővel

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

Műsorszervező Kft. - fellépés, koncertszervezés.                                   

 .