FOUR FATHERS

A Four Fathers Énekegyüttes 1995 őszén alakult. A capella, azaz hangszeres kíséret nélkül énekelnek. Először csak a maguk és kollégáik gyönyörűségére énekelgettek, majd miután látták, hogy amit csinálnak, másoknak is tetszik, kiléptek a nagyközönség elé.

Mind a négyen képzett zenészek: Sanyi eredetileg nagybőgő, Gyula hegedű, Laci pedig zongora-korrepetítor tanszakon végzett. Zoli a színészmesterségbe is belekóstolt. Évekig együtt énekeltek a Honvéd Férfikarban, Laci és Zoli ma is ennek a kórusnak a tagjai. 2002-ben Sanyi és Gyula átigazoltak a Nemzeti Énekkarba, amelyet jelenleg is erősbítenek. 

Repertoárukon kedvenceik szerepelnek: a 20-as, 30-as évek amerikai zenéje, az ún. „Barbershop Style”, világslágerek, magyar slágerek feldolgozásai, spirituálék.

Az elmúlt években számos kiváló magyar zenekarral léptek már színpadra, többek között a Benkó Dixieland Banddel, a Tea együttessel, a szegedi Storyville Dixieland Banddel, a Miskolci Dixieland Banddel, valamint az Old Boys együttessel a Petőfi Csarnokban rendezett Elvis-emlékesten. Felléptek már több budapesti, illetve vidéki klubban.

Sok meghívást kapnak fesztiválokra (Miskolci Dixie Fesztivál, Salgótarjáni Dixie Fesztivál, Pécsi Jazz Fesztivál, Egri Tavaszi Fesztivál, Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében Operett Gála a Madách színházban) és több televíziós produkcióban is szerepeltek már (Friderikusz Show, eMeRton díjkiosztó Gála, Osztálytalálkozó, Esti Showder, Heti Hetes, Évszakok, NévShowR)

Rendelhető műsorok:

20 perces acapella műsor

40 perces acapella műsor

60 perces acapella műsor

Kérjen ajánlatot a Four Fathers műsorára!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

Műsorszervező Kft. - fellépés, koncertszervezés.                                   

 .