TRIÁSZ

Triász együttes

Különleges felállású együttes a Triász: két énekes és egy billentyűs alkotja. Ráadásul valóban három ász, hiszen mindannyian nevet szereztek maguknak az elmúlt évtizedek során. Kezdjük a billentyűssel: Jankai Béla a Prognózisban vált ismertté, később a Boxer, majd a Dinamit tagja lett, sőt még az Omegában is feltűnt. Kálmán György ma a Dinamitban Varga Miklóst és Vikidál Gyulát pótolja, korábban a Pandora és a Dirty Dance frontembere volt. Sipos Pétert pedig még kevésbé kell bemutatni, hiszen remek torkával és kiváló humorával egy ország kedvence az Irigy Hónaljmirigy ezerhangú énekese.

A Triász nem csak felállásában rendhagyó, műsora sem a megszokott. A hetvenes, a nyolcvanas, sőt a kilencvenes évek magyar könnyűzenéjének állítanak emléket, ám nem a legnagyobb a slágereket megszólaltatva. A „lerágott csontokat” meghagyják a médiának, s inkább szintén ismert, csak ritkábban hallott dalokat adnak elő többek között az LGT-től, a Neotontól, az Eddától, valamint egykori és mai együtteseiktől, a Prognózistól, a Dinamittól és az Omegától. 

A repertoárunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unásig játszott számokat gyűjtöttük csokorba. Ezért is lett a koncertprogramunk alcíme: Elveszett dalok. Célunk eljutni a legkisebb klubokba is, ahol saját bandáinkkal nem férnénk el, és ott emberközeli bulit nyomni, hol sztorizva, hol énekelve, a tisztelt nagyérdemű bevonásával. Két rocktorok és egy zongora – jó párosítás, akarjuk mondani: triósítás...

Rendelhető műsorok:

90 perces élő koncert

Kérjen ajánlatot a Triász együttes műsorára!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

Műsorszervező Kft. - fellépés, koncertszervezés.                                   

 .