SZEKERES ADRIEN

Szekeres Adrien 2018Műsorváltozatok:

 • 60 vagy 90 perces koncert, teljes zenekari kísérettel:

Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel. komplett zenekari kísérettel: Gátos Bálint basszusgitár, Kovács Tamás-percussion, Csiszár Ferenc-gitár, Bardóczi Gábor-dob, Szekeres Anita-vokál, Kiss Gábor- zongora. Kis történetekkel fűszerezett örömzenélés, melyet a könnyűzenei műfaj legigényesebb hallgatóinak ajánlunk.

 • 45-50 perc műsor zongorakísérettel:

Egy elegáns, bensőséges hangulatú előadás, ahol Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel. A könnyed, néha vicces és közvetlen hangnem mellett, egy-egy dal azért a lélek legmélyéig hatol. A zongoránál a dalok szerzője és egyben Adrien férje Kiss Gábor közreműködik. A műsor közben kis történeteken keresztül kaphatunk betekintést hol a dalok születésébe, hol az ahhoz fűződő emlékekbe. Számos alkalommal nagy sikert aratott ez a műsor színháztermekben, művelődési házakban és elegáns báltermekben.

 • 40 perces fél-playback műsor:

Adrien legismertebb dalai zenei kísérettel, élő hanggal szólalnak meg.

 • 60 perces exkluzív unplugged koncert:

Zongora, basszusgitár, gitár, percussion kísérettel.

Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel. A lírai dalok mellett dinamikusabb szerzemények is helyet kapnak, hiszen a dúsabb zenei megszólalásnak köszönhetően nagyobb teret kapnak a ritmushangszerek. A négy kiváló zenész: Gátos Bálint-basszusgitár, Kovács Tamás percussion, Csiszár Ferenc-gitár, Kiss Gábor-zongora, évek óta Adrien állandó zenekarának tagjai. Kis történetekkel fűszerezett örömzenélés, melyet a könnyűzenei műfaj legigényesebb hallgatóinak ajánlunk. Ez a módozat könnyen és egyszerűen hangosítható.

    Rendelhető műsorok:

    40 perces fél-playback műsor

    45-50 perces műsor zongorakísérettel

    60 perces exkluzív unplugged koncert

    60 perces élő koncert

    90 perces élő koncert

    Kérjen ajánlatot Szekeres Adrien műsorára!

    Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

    Műsorszervező Kft. - fellépés, koncertszervezés.                                   

     .