GESZTI PÉTER 

A RAPÜLŐK, A JAZZ+AZ ÉS A GRINGO SZTÁR UTÁN

GESZTI KONCERT! 

Geszti Péter különleges albumot jelentetett meg GESZTI néven 2016 tavaszán. Az új album címe: LÉTVÁGY. 14 új dal készült, 13 előadóval, 11 zeneszerző közreműködésével, s a rapper-szövegíró most élő koncerteken mutatja be legújabb zenéit, és csavaros - hol humoros, hol lírai - dalszövegeit. A LÉTVÁGY azoknak szól, akik szeretik a RAPÜLŐKET, a JAZZ+AZT, hiszen az új dalok sokszor visszaidézik a korábbi hangulatokat, csak 2016-os köntösben. A LÉTVÁGY azoké, akik szerint a pohár félig tele van, és nem félig üres. „Én nem egykedvű vagyok, hanem sok kedvű, ezért többféle hangulat és stílus jellemzi a dalokat. Van benne pop, rap, EDM, s a régi slágerekkel egy programba gyúrva ez A GESZTISÉG 51 ÁRNYALATA. Szeretem, ha a koncertjeimen az emberek táncolnak és buliznak a régi és az új dalaimra is. 

"Szeretem, ha a zenénk felrázza, felszabadítja, vagy akár elgondolkodtatja őket. Szeretem, hogy sikerült olyan profi produkciót létrehozni, amely sokakat fog tudni szórakoztatni.” Geszti Péter 

A GESZTI KONCERT során az új dalok a vendégelőadók nélkül kerülnek előadásra az egykori Jazz+Az együttes hangszeres kíséretével, de természetesen a LÉTVÁGY album sztárvendégeinek bevonására is van lehetőség, mert a produkció minden formátumban működik. A teljes programhoz saját, egyedi videotartalmak, animációk állnak rendelkezésre, amelyek még látványosabbá teszik az élő koncertet.

Rendelhető műsorok:

90 perces élő Geszti koncert 

90 perces élő Geszti koncert sztárvendéggel (Tóth Gabi, Oláh Gergő, Wolf Kati stb.)

90 perces élő Geszti koncert a Jazz+Az lányokkal

Kérjen ajánlatot Geszti Péter műsorára!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

Műsorszervező Kft. - fellépés, koncertszervezés.                                   

 .